JUST NU: Betala valfri summa från 149kr - vad du tycker det är värt. (Ord. 345 kr)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
 

Den hyllade föreläsningen: "Vi ses i himlen och ta hand om varandra! och förlåt!"

Den hyllade föreläsningen: "Vi ses i himlen och ta hand om varandra! och förlåt!"

JUST NU: Betala valfri summa (vad du tycker det är värt för att titta på föreläsningen). Min. 149kr

  • 90 minuter lång

  • Se den när du vill och hur många gånger du vill

  • Vad är skam, skuld och ångest?

  • Hur hanterar vi psykisk ohälsa?

  • Hur skuldbelägger vi vår omgivning?

  • Om Niclas resa

  • Konkreta verktyg mot psykisk ohälsa

 

Nyfiken på föreläsningen? Kolla på några utvalda klipp i spelaren ovan! OBS! Ingen nerladdning krävs.  


På vårens turné fick föreläsningen hela 4,9 i betyg av 5 möjliga: 

https://omdome.niclasaronsson.se


 

Om föreläsningen

Har du mått riktigt dåligt utan att våga berätta för din omgivning? Har du varit rädd för samhällets stigmatisering och tabun? Eller är du anhörig och står vid sidan av den du älskar som faller djupare ner i mörkret för varje dag?

💬 Vid sådana perioder kan livet ofta kännas både tungt & hårt fyllt med skam och skuld. Oavsett hur situationen ser ut så finns det hjälp att få men tyvärr är stigmatiseringen i samhället fortfarande så stor att det skapar ett stort hinder för att berätta och ta hjälp.

Hur är det att leva med psykisk ohälsa? Hur är det att leva som spelberoende? Hur mår anhöriga?

KAS. Tre bokstäver som hade kunnat rädda Niclas från 10 år av hemligheter med gråt, ensamhet & förtvivlan - och som kan göra stor skillnad för andra människor som lider av psykisk ohälsa. Vad betyder egentligen KAS, och hur kan det hjälpa oss att bryta tystnaden om psykisk ohälsa?

Nu har du möjlighet att lära dig mer om detta gigantiska samhällsproblem som alla vet om men få vågar prata om! Hur kan du lära dig att hjälpa dig själv och andra att komma vidare i livet? 

Detta och mycket mer pratar Niclas Aronsson om i sin hyllade föreläsning som våren 2023 tog Sverige med storm. Från föreläsningen kommer du få med dig helt ny kunskap om psykisk ohälsa & spelberoende men också kunskap om hur du kan bemöta, hjälpa och stötta dig själv eller din omgivning i stunder då allt känns hopplöst! Du kommer få konkreta verktyg som är avgörande och är skillnaden som gör skillnaden.

 

För vem?

Föreläsningen vänder sig till dig som är intresserad av psykisk ohälsa, är i kontakt med psykisk ohälsa eller beroenden samt för dig som är nyfiken & vill veta mer eller jobbar nära inpå dessa sjukdomar i arbetslivet. Du kommer kunna koppla flera delar av Niclas liv till ditt eget och hur du kan hantera det här i din omgivning och din vardag.

Så oavsett om du är anhörig, mår dåligt själv eller jobbar med psykisk ohälsa så är föreläsningen aktuell för dig!

 

Vem är Niclas?

Niclas Aronsson är den typiska idrottskillen från bra & lugna förhållanden i uppväxten men som själv har levt med ett spelberoende i över 15 år i vuxen ålder. Han delar med sig av hur hans erfarenhet har påverkat honom genom livet, hur han tog sig ur det samt ge konkreta verktyg för dig att med dig hem. Niclas är idag en av Sveriges främsta terapeuter inom spelberoende och han är utbildad inom mental träning, ACT, MI & KBT och hjälper nu människor, företag och föreningar med beroenden och psykisk ohälsa.

Några betyg från tidigare besökare

⭐ Helt fantastisk människa & föreläsning, så i kontakt med sina känslor. Det är så viktigt det som tas upp & du gör det helt underbart, kommer ta med mig allt du pratat om - och att få det från ett ”brukarperspektiv” gjorde mycket för hur man ska tänka. TACK för ikväll, du gör stor skillnad i människor liv, sluta aldrig med ditt viktiga arbete!

Julia

⭐ Detta var den absolut bästa föreläsning som jag varit på!!! Att prata från egen erfarenhet, om så här jobbiga frågor, gör att man lyssnar på ett helt annat sätt. Jag fick verkligen fyllt på i min verktygslåda!! Tack för en fantastisk kväll. Wow!!

Lena Noresdotter

⭐ Så viktigt, så starkt och genuint. Din historia behöver ut, det är så viktigt att komma ifrån skuld och skam. En sån viktig resa och erfarenhet du kan dela! Du kan rädda så många liv med din historia!❤️✨

Helene Öhrman