Boka ett möte

 

ANHÖRIG COMMUNITYN - TILLSAMMANS

Det här har länge varit en dröm. För dig som är anhörig till en spelberoende!

 

 

ANHÖRIG COMMUNITYN - TILLSAMMANS

Det här har länge varit en dröm. För dig som är anhörig till en spelberoende.

 

Jag vill vara med i communityn!

Är du anhörig till någon som är spelberoende? Känner du dig vilsen i hur du kan hjälpa och stötta? Är du redo att komma vidare från där du är idag som anhörig?

Det har länge varit en dröm att samla anhöriga till spelberoende och ge dem all den styrka, kunskap och gemenskap som de ofta saknar då de står vid sidan av den som drabbats av ett spelberoende. Anhöriga i liknande situationer förstår varandra, inspireras av varandra och utvecklas av varandra. 

Niclas med min stora kunskap både som tidigare spelberoende men också som utbildad terapeut ger nu dig som anhörig den samlingsplatsen du länge har saknat - där du kommer få all den kunskapen och informationen som du behöver!

Han är idag en av Svergies ledande behandlare mot spelberoende & deltar och styr samtliga träffar i detta community!

Du som anhörig är också viktig & betydelsefull

Hjälp dig själv först

Oavsett om du finns hos din anhörige som är spelberoende eller om du nu själv försöker gå vidare från livet som tidigare anhörig så är du också viktig. Träffa andra som är eller har varit i samma situation och ta hjälp av varandra ger en extra dimension för sin egna styrka.

✓ Få möjlighet att ställa exakt de frågorna du vill

I communityn ges du utrymme att ställa exakt de frågorna som du så länge har funderat över som anhörig. 

Niclas ger alltid sin synvinkel på dina frågor och funderingar men du får vid önskemål också stöttning av andra anhöriga som är medlemmar i communityn.  

Skaffa ny kunskap

I detta community får du ta del av ny kunskap inom spelberoendet. Dels kunskap om beroendet och sjukdomen men också hur kan du agera som anhörig & hur stöttar du dig själv på bäst sätt?

Varje månad har ett specifikt tema vilket gör alla träffar intressanta med massvis av ny information och kunskap

✓ Ta del av det när du vill

Alla träffar, samtal, föreläsningar, och check-in spelas in och sparas i 12 månader i plattformen vilket innebär att du alltid kan ta del av kunskap inom tidigare månadsteman efterhand som de laddas upp.

Är detta vad du behöver?

Ta chansen att gå med nu!

 Om du är intresserad av att gå med i communityn "Tillsammans" så klickar du bara på knappen nedan!

Jag vill vara med i communityn!
 

VAD INGÅR?

När du blir medlem i communityn får du tillgång till plattformen där all information finns .

I plattformen ligger också efterhand inspelade föreläsningar och webinars från tidigare månadsteman.

Minst en gång i månaden checkar vi in och pratar om månadens tema. Niclas håller ett föredrag som följs upp av öppen diskussion & ibland även öppen workshop. 

Ibland sker även extra "check-in träffar" som Niclas spontant bjuder in till. 

En gång i månaden har Niclas bjudit in en hemlig gäst. Gästen har på något sätt en stark anknytning till månadens tema och kan vara allt ifrån en psykolog, välkänd föreläsare, behandlare till någon som har egen erfarenhet av spelberoende som spelare eller en annan anhörig m.m.

En gång i månaden sker träffen "Frågor & Svar med Niclas". Till denna får du varje månad möjlighet att skicka in dina egna frågor.

Dessa besvarar och diskuterar Niclas live under detta zoom samtalet. Under detta samtal finns det även plats för några utvalda frågor som ställs live

Sista fredagen varje månad FIRAR VI TILLSAMMANS era steg framåt, oavsett om kliven varit små eller stora. Det kan vara att man mår bättre än förut, att man lärt sig någonting, att man fått bättre kontakt med sin anhörige som är spelberoende eller helt enkelt ett tillfälle att fundera kring vad man är tacksam över. 

Detta är ett tillfälle att se fram emot!

Utöver de löpande live träffarna finns det ett zoom rum som alltid håller öppet. Där kan man spontant se ifall det är några som hänger och prata eller varför inte spontan bestämma med några andra medlemmar att ses en runda i detta rummet och prata av sig?

Jag vill vara med i communityn, klicka här!

Hur vet du att detta är rätt för dig?

 

Är du intresserad av att vara med när communityt öppnar? Skriv upp dig nedan så kontaktar jag dig när det är dags!

 
För att bygga en gemenskap med en sammanhängande grupp sker det endast insläpp av nya medlemmar vid några få tillfällen om året.
Det är endast begränsat antal som släpps in varje gång och det sker i turordning utifrån när man har ställt sig på kö via formuläret nedan.  

 

Så skriv upp dig för att ha större möjlighet att bli insläppt när det öppnar. Du kommer få ett mail ifall du får en plats! 

------------------------------------

Jag vill ställa mig i kö

Du kan vara lugn, vi har inga planer på att skicka nyhetsbrev regelbundet ;-)

Du kan däremot räkna med ett gäng mail från mig när vi väl öppnar upp för nya medlemmar!