Boka ett möte
Om du en gång för alla vill sluta spela och lära dig hantera spelberoendet på djupet så finns jag här med en behandling som äntligen fungerar
 
Vi tar oss ur det här tillsammans!

 

VÅRA UNIKA BEHANDLINGAR

Om du en gång för alla vill sluta spela och lära dig hantera spelberoendet på djupet så finns jag här med en behandling som äntligen fungerar
 
Vi tar oss ur det här tillsammans!

 

VÅRA UNIKA BEHANDLINGAR

Gå direkt till informationen om behandlingarna!

Känns alltid steget till hjälp långt?

Är det första gången du vill söka hjälp? Har du försökt sluta spela på egen hand förut men misslyckats? Vet du inte var du ska vända dig?

Skammen och skulden som spelare upplever och det bottenlösa svarta hål som man upplever när sista kronan bortspelad..den där känslan när man återigen psyiskt börjar misshandla sig själv & sin självkänsla! Den egna erfarenheten av den känslan är grunden i varför jag jobbar med det här och nu vill hjälpa dig att aldrig någonsin känna så något mer!

Vi har bara ett liv och det är så mycket mer värt än att fortsätta skada sig själv, att förstöra för sig själv och att fortsätta vara i beroendet.

Vi gör det här tillsammans! 

Vi har bara ett liv - nu tar vi hand om det!

Våra specialframtagna behandlingar

Samtliga behandlingar är evidensbaserade (bygger på forskning) och följer givetvis socialstyrelsens rekommendation på KBT och MI - men bygger även på en terapi som är speciellt utvecklad tillsammans med specialister, andra spelare och anhöriga. Det är ett välbeprövat och framgångsrikt behandlingsinnehåll som är anpassat specifikt mot spelberoende. 

Behandlingarna genomförs med ett psykodynamiskt synsätt för att hantera och bearbeta alla delar kring spelarens livssituation och känslomässiga register. Det är en öppenvårdsbehandling som innebär att klienten lever, bor och verkar i sin hemmiljö och får behandling parallellt med detta. Att genomgå den i grupp är en mycket effektiv behandlingsmodell - många går igenom liknande situationer och i gruppen finns förståelse för varandra, samtidigt som vi kan stötta, inspireras att bli bättre och finna kraft i gemenskapen och av varandra. Vid önskemål kan man även genomgå behandlingarna både individuellt och fysiskt.

Steg 1 inkluderar vi (vid önskemål) även anhöriga och nära relationer för att skapa ett så tryggt nätverk som möjligt runt spelaren både under och efter behandlingen. Detta ingår i behandlingen. 

Steg 1 - Öppenvård i grupp

4 eller 8 veckor

Steg 1 är vår primära behandling som vi är väldigt stolta över med väldigt bra resultat för tidigare klienter!

Öppenvård innebär att du lever, bor och verkar i din hemmiljö och kombinerar detta med behandling parallellt. Behandlingen innehåller alla moment som är speciellt framtagna för att tillsammans skapa förutsättningar för spelfrihet.

  • Speciellt utvecklat & särskilt beprövat behandlingsprogram mot spelberoende
  • Speciellt framtagna övningar inför varje samtal
  • Gruppterapi - digitalt
  • 4 eller 8 veckor
  • 2h x 2 gånger i veckan i grupp
  • Gemensam plattform
  • Vid behov finns vi kostnadsfritt tillgängliga via chatt & mail under hela behandlingen
  • Anhöriga, närstående och/eller arbetsgivare inkluderas vid önskemål
VILL DU HA MER INFORMATION

Individuella samtal

Väljs i paket om 1st, 3st, 5st eller 8st

De individuella samtalen kan planeras som antingen ett enskilt samtal eller att man bokar in ett paket om 3st upp till 8st samtal. 

Individuella samtal är perfekta när man vill jobba med sitt beteende, beroende eller konsekvenserna av sitt beroende men man har svårt att göra det i grupp.

VILL DU HA MER INFORMATION

Återfallsprevention

5 veckor

För den som är osäker på sin spelfrihet, känner mycket spelsug/rädd för att ta ett återfall eller för att återuppta spelfrihet efter ett återfall.


Består av ett första 60 minuters kartläggningssamtal och därefter 45min individuellt samtal, 1 gång per vecka i fyra veckor inkl. egna övningar & uppgifter. Jag är tillgänglig för rådgivning dagtid varje dag i denna ofta intensiva period!

VILL DU HA MER INFORMATION

Samarbete med Medical Finance

Genom samarbete med Medical Finance erbjuder vi nu finansiering som är specialiserad mot vård och behandlingar. Medical Finance erbjuder räntefri finansiering och det går även bra att en anhörig står på finansieringen som avser behandling åt en närstående.

Medical Finance startade 2004 och är ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av vård. De erbjuder enkel och säker finansiering med förmånliga och transparenta villkor, och idag samarbetar dem med över 200 kliniker och behandlare i Sverige inom olika vårdkategorier.

Medical Finance tycker att alla ska ha rätt till bra vård. För dom är den personliga kontakten viktig, de vill att du ska känna dig trygg med valet vid behov av finansiering för behandlingar. 

Självklart har Medical Finance precis som vi tystnadsplikt.

www.medicalfinance.se

Frågor om behandlingarna

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig inom kort! Är det brådskande - var vänlig kontakta via sms eller telefon!